Wij gaan weer vaccineren!

Update COVID-19 23-04-2020

 

Vaccineren

Heel Nederland hoopte dinsdagavond dat de regels van de overheid wellicht versoepeld zouden worden. Helaas moeten wij ons nog een tijdje aan deze “lockdown” houden. Wij hebben als team onderling overleg gehad over hoe wij de 1,5m samenleving gaan vormgeven in de komende weken. Omdat wij vinden dat vaccinaties niet langer uitgesteld kunnen worden, gaan wij onder bepaalde voorwaarden weer vaccineren. Dit kan alléén op afspraak. Het vaccineren gaat als volgt:

 

  • Wij werken volgens het principe “Kiss and Greet” om zo min mogelijk mensen binnen de praktijk te hebben.
  • U wordt verzocht buiten te wachten totdat een medewerker uw huisdier komt ophalen.
  • De dierenarts of assistente zal vragen welke vaccinaties uw huisdier nodig heeft en zal zoals gebruikelijk bij een consult enkele vragen stellen over de gezondheid van uw dier. Het dierenpaspoort kunt u aan de assistente of dierenarts meegeven.
  • Uw huisdier wordt door de dierenarts of assistente mee naar de spreekkamer genomen en behandeld.
  • Wij zorgen dat uw huisdier nagekeken en gevaccineerd wordt. Daarna wordt uw huisdier weer naar u terug gebracht. U kunt dan bij de balie het paspoort en eventuele medicijnen ophalen en de factuur voldoen.
  • Mochten er opmerkingen of vragen zijn tijdens het consult zal dit uiteraard altijd met u overlegd worden tussendoor of na het consult.

 

Operaties en overige afspraken

Standaard operaties zoals sterilisatie en castratie worden in beperkte mate weer ingepland. Voor huisdieren die ziek zijn kunt u natuurlijk gewoon een afspraak maken. Ook dit gaat volgende “Kiss and Greet” methode.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0478-853016

Scroll Up