Het team

Dierenarts Pollyanne Zegers Wennekes

Ik ben afgestudeerd in 1991 aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit van Utrecht met als specialisatie gezelschapsdieren.
Na de studie heb ik veel ervaring opgedaan door een aantal jaren veel waar te nemen in verschillende praktijken door heel Nederland.

Sinds 1997 ben ik werkzaam in Ysselsteyn, waar mijn interesse en ervaring vooral ligt bij allergieën en internistische patiënten.

Ik woon in Ysselsteyn met mijn man Niek Jaap, die ook dierenarts is, mijn 3 kinderen  en de honden Jinx en Artemis.
Ik houd naast mijn werk van wandelen met Jinx en Artemis in de natuur, veel lezen en in de vakantie reis ik graag naar de bergen of de zee.

Dierenarts Mariska Golsteijn

Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht met als afstudeerrichting gezelschapsdieren. Ik ben na enkele waarnemingen bij andere praktijken in 2010  bij gezelschapsdierenartsen de Peel aan de slag gegaan.

Naast de behandeling van honden en katten ligt mijn interesse ook bij de behandeling van konijnen en knaagdieren.

Ik woon in Veulen samen met mijn man en kinderen Vince en Nova. Daarnaast hebben we een hond genaamd Dexter en 2 katten genaamd Poes en Muis. In mijn vrije tijd ga ik graag met Dexter in het bos wandelen. Daarnaast hou ik van films kijken, een goed boek op z’n tijd en af en toe lekker op vakantie gaan om de cultuur en natuur van andere landen te ontdekken.

Dierenarts Agnes Driessen-Baltussen

Ik ben Agnes Driessen-Baltussen, geboren in Tilburg (8 mei 1985). Vanaf mijn derde heb ik in Meterik gewoond en sinds 2012 woon ik samen met mijn gezin in Horst.

In juli 2011 ben ik afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de universiteit van Gent en na een aantal waarnemingen door het hele land ben ik uiteindelijk weer dichter bij huis beland!
In 2013 ben ik getrouwd met mijn man Twan en we hebben samen drie kleine kinderen, namelijk Daan (2015), Lisa (2017) en Rens (2019). Onze twee katten Kenny en Mira maken het clubje compleet.

Wanneer ik vrije tijd heb ga ik heel graag sporten. Daarnaast haak ik ook met veel plezier, met name knuffeltjes e.d. voor baby’s. Ook piano spelen, fotograferen, bakken, lezen, wandelen en kamperen vallen onder mijn hobby’s en ik verveel me dan ook eigenlijk nooit.

Gedurende het zwangerschapsverlof van Mariska heb ik waargenomen bij Gezelschapsdieren de Peel en vanaf januari 2018 ben ik een van de vaste dierenartsen van de praktijk.

Paraveterinaire dierenartsassistenten Paula Zanders

Sinds juni 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding paraveterinair op NHB Deurne. Van september 2012 tot en met juni 2014 heb ik stage gelopen en ben nu vanaf juli 2014 paraveterinair bij Gezelschapsdierenartsen De Peel.

Ik woon in Horst samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan de paarden en honden. Met Nolan, het hondje van mijn ouders, doe ik aan combisport.

Paraveterinaire dierenartsassistenten Marieke Munten

Ik ben sinds juni 2014 afgestudeerd voor de opleiding paraveterinair op het NHB Deurne. Na de zomer ben ik werkzaam geweest op een andere dierenartsenpraktijk. Ik ben vanaf april 2015 werkzaam bij Gezelschapsdierenartsen De Peel.

Ik woon in Horst samen met mijn vriend en in mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mijn paarden en de rest van de beestenboel. Mijn harige collectie bestaat uit; 2 katten, 1 minipaardje en 1 wedstrijdpaard.

Scroll Up