COVID-19 coronavirus

Beste bezoeker van onze praktijk,

U merkt het ook, de Corona pandemie grijpt hard om zich heen.

Zo min mogelijk mens-mens contact.
Dat vraagt om gepaste maatregelen, ook in onze praktijk. We staan nu voor een situatie die we niet eerder hebben mee gemaakt. Vandaar dat we de oplossing en invulling gaandeweg gaan ontdekken. Daarbij staat centraal dat wij zo min mogelijk mens-mens contact hebben en er helemaal zijn voor uw dieren.

Graag uw aandacht voor het volgende:
• Wij schudden geen handen in verband met de hygiëne
• Wij zorgen er voor dat de afspraken die we met u hebben wat verder uit elkaar komen te staan. Zo is er minder contact in de wachtkamer en aan de balie is tussen personen.
• Wij vragen u om op tijd te komen en niet te vroeg. Indien u toch te vroeg bent, mag u ook even buiten wachten als u dat prettiger vindt.
• Heeft u hoest of koorts klachten dan kunt u beter niet naar de praktijk komen met uw huisdier. Vraag dan iemand anders zonder klachten met uw dier te komen. Daarnaast is het verstandig om alleen te komen of met zo min mogelijk extra mensen.
• Wilt u aub per pin betalen?
• Wij adviseren om ondersteunende afspraken (zoals puppychecks en weegafspraken) uit te stellen.

In onderling overleg is besloten zo min mogelijk medewerkers tegelijkertijd op de praktijk te hebben, waardoor wij met mindere bezetting dan normaal werken. Dit om het besmettingsgevaar onderling zo veel mogelijk te beperken. Wij proberen onze diensten natuurlijk zo goed mogelijk uit te voeren en hopen dat u begrip heeft voor deze situatie.

Namens team Gezelschapsdierenartsen de Peel

Scroll Up