De balie

De balie staat in het centrum van de praktijk.Tijdens de openingstijden bent u hier van harte welkom en zullen onze medewerkers u graag helpen met het maken van afspraken en het geven van advies over uw huisdier.

Tevens bevindt zich hier de apotheek annex winkel.
Onze dierenartsenpraktijk is bij uitstek geschikt om u met raad en daad bij te staan. Of het nu gaat om middelen tegen vlooien, teken, wormen of over goede voeding. Teken en vlooienmiddelen en wormmiddelen voor uw dier is maatwerk; in overleg met onze assistentes komt u tot een professionele keuze.

De voeding van uw huisdier heeft bij ons alle aandacht. We hebben gekozen voor het A-merk Royal Canin. Deze lijn houdt rekening met de grootte en leeftijd van uw dier. Naast voeding voor de gezonde hond en kat hebben we een ruim assortiment diëten voor uw zieke dier. Bijvoorbeeld een ruime keuze hypoallergene brokken, nierdieet, blaas, lever, artrose enz. Deze worden altijd door de dierenarts voorgeschreven. Een goed gekozen dieet, kan een enorme bijdrage zijn in de therapie voor bepaalde ziekten. Onze apotheek is de hele dag open voor herhalingsrecepten. Op het spreekuur wordt indien nodig een middel voorgeschreven, wat u meteen meeneemt bij de balie. Met de assistente neemt u het een en ander nog een keer door.

De balie is tijdens onze openingstijden altijd geopend.

Scroll Up